Crisis- & arbeidspsycholoog

Executive mentoring

Motiverend spreker

Ruime expertise

in Geestelijke Gezondheidszorg & HR

Uw deskundige gids

bij (inter) menselijke kwesties

Doelpubliek

Zoals in mijn passie uitgelegd help ik – sinds meer dan 22 jaar – op een doelgerichte, efficiënte en proactieve wijze mensen, relaties, groepen en systemen bij angst-, stressreductie, problematische coping, communicatieproblemen en moeizaam (persoonlijk) leiderschap.

Mijn expertise is opgebouwd door studie en ervaring als klinisch en crisispsycholoog-therapeut (en leidinggevende) in 1e, 2e en 3e lijnszorg en als arbeidspsycholoog (HR-opdrachten) in opleiding, coaching, supervisie en intervisie.

Concreet richt ik mij enerzijds als psychostrategisch expert en executive mentor tot zaakvoerders, zelfstandigen of opleidingsverantwoordelijken binnen een organisatie die – in crisis- en transitietijden – kiezen voor een neutrale, inspirerende en co-creatieve ondersteuning en begeleiding (zoals bijv. recent WZC De Meers dat deed).

Anderzijds richt ik mij – binnen mijn privépraktijk als holistisch psycholoog – tot individuele particulieren (jong en oud) en professionals die in angst, crisis en vertwijfeling vertoeven en neutraal-deskundig advies, begeleiding of therapie zoeken.

Ook koppels die met onhoudbare spanning(en) of met een (nakende) breuk te kampen hebben en een helder-objectieve-methodische kijk en aanpak zoeken kunnen in een hersteltraject stappen.

En tot slot richt ik mij via workshops en masterclasses (in-company, op vraag) en via blog, podcast tot alle enthousiaste leer- en groeigerichte zielen met interesse voor inspirerende en praktische crisis- relatie- en levenspsychologie en -kundigheid.

Translate