"Stand unshaken
amidst the crash
of breaking worlds."

- Yogananda.

Doelpubliek

Zoals uit mijn passie blijkt help ik – sinds meer dan 25 jaar – op een doelgerichte, efficiënte en proactieve wijze mensen, relaties, groepen en systemen bij angst-, stressreductie, problematische coping, communicatieproblemen en moeizaam (persoonlijk) leiderschap.

Mijn expertise is opgebouwd door studie en ervaring als klinisch en crisispsycholoog-therapeut (en leidinggevende) in 1e, 2e en 3e lijnszorg en als arbeidspsycholoog (HR-opdrachten) in opleiding, coaching, supervisie en intervisie.

Concreet richt ik mij enerzijds als psychostrategisch expert en executive mentor tot zaakvoerders, zelfstandigen of opleidingsverantwoordelijken binnen een organisatie die – in crisis- en transitietijden – kiezen voor een neutrale, inspirerende en co-creatieve ondersteuning en begeleiding.

Anderzijds richt ik mij – binnen mijn privépraktijk – als holistisch therapeut en mentor – tot individuele particulieren (jong en oud) en professionals die in angst, crisis en vertwijfeling vertoeven en neutraal-deskundig advies, begeleiding of therapie zoeken.

Ook koppels-in-nood die een rustpunt, een heldere kijk en constructieve aanpak zoeken kunnen in een begeleidingstraject stappen.

En tot slot richt ik mij via lezingen en programma’s tot een klein en groter publiek met interesse voor inspirerende en praktische crisis-, relatie-, levenspsychologie en -kundigheid.

Translate