Psycholoog - therapeut

Bedrijfscoach - trainer

HR - adviseur

Ruime expertise

in Geestelijke Gezondheidszorg & HR

Uw deskundige gids

bij (inter) menselijke kwesties

Passie

Een inspirerende gids zijn naar een authentieker leven in relatie tot jezelf en anderen

Expertise

Het (bege)leiden en trainen van professionals en particulieren in profit en non-profit sector

Doelgroep

Leergierige professionals en particulieren, met zin voor doorbraak, groei en zingeving

Hi, met Steve

“Het maakt niet uit hoe langzaam je vooruit gaat, zolang je maar niet stopt.”

Met deze wijze woorden raakt Confucius de kern aan van mijn bewogenheid in werk, relatie en leven : met je angsten én dromen op zak – als uitdagende bronnen van groei – het maximale er willen en blijven uithalen, ongeacht het zand in je schoenen, de obstakels en pijn, het gebrek aan (zelf) vertrouwen en / of supporters onderweg.

“Mooi in theorie” hoor ik jullie denken, “maar wat met de praktijk…?”
De praktijk leert ons inderdaad hoe lastig het is om – in de gejaagdheid en onverbiddelijkheid des leven – op koers te blijven, tegenslagen te verwerken, door de bomen het bos te blijven zien, ons lichaam en onze relaties in balans te houden en onze doelen helder in het vizier. En dit terwijl we quasi allemaal hetzelfde nastreven : een zo gezond, gelukkig, vredig en liefdevol leven. Of niet soms?

Ook deze vervelende krampen tussen wens en realiteit zijn mij niet vreemd. Ook ik werd op het hobbelige pad van zelfontknoping, persoonlijke en professionele ontwikkeling veelvuldig geconfronteerd met angsten en groeipijnen, met ongrijpbare demonen uit een vergeten verleden, met frustraties en overcompensaties, met tegenslag en verlies. Maar ook ik heb onderweg kansen gekregen, kansen gezien, gegrepen en vooral zelf of samen gecreëerd. Vertrouwen en succes komen zelden spontaan aan je deur kloppen. Neen, het vraagt moed, inzicht, gigantisch veel inspanning en volharding om je dromen en talenten uit te pakken en te ontwikkelen.

Verder beschouw ik mezelf als een diep en passioneel humanist, die houdt van het leven, zijn dierbaren, sport, reizen, muziek, het kleine, het grote en alles wat met liefde is gemaakt.

Alvast welkom, lezer!

Hartelijk,

Steve

37

posts geschreven

5K

gebruikers tot heden